DRØMMESØVN

Sov dig sund og frisk uden piller

Test SuperSleep i 24 nætter - kun 29,50 kr. Værdi 299 kr. Få en gratis sovemaske

 Ja tak. Jeg vil gerne have hjælp til en sund søvn med en SuperSleep velkomstpakke med 24 stk. søvnplastre. Jeg betaler kun 29,50 kr. + porto og eksp. 49 kr. (værdi 299 kr.) Med velkomstpakken følger et abonnement med regelmæssig levering af SuperSleep (36 stk. søvnplastre), det koster kun 348,75 kr. incl. porto og eksp. hver 6. uge. Du sparer 150 kr. på hver forsendelse. Sovemasken modtager du sammen med abonnementspakken. Jeg har 14 dages fortrydelsesret og kan frit opsige abonnementet.
  Jeg bekræfter, at jeg er minimum 18 år og at jeg har læst og accepteret medlemsbetingelserne.

SOV DIG SUND

Sover du 7-9 timer hver nat?

For lidt og for dårlig søvn går hårdt ud over:

  • Din vægt
  • Dit stress-niveau
  • Dit udseende
  • Din sexlyst
  • Dit humør
  • Din dømmekraft
  • Din hukommelse og koncentration
  • Dit immunforsvar og generelle helbred
Jeg ønsker at bestille

Få en gratis sovemaske

Du sætter et SuperSleep plaster på armen eller ryggen, lige inden du går i seng og slukker lyset. Efter 10-15 minutter mærker du en let prikken i fingre eller tæer, og du glider stille og roligt ind i søvnen.

Som abonnent på SuperSleep modtager du sammen med din første abonnementspakke en smart gratis sovemaske til en værdi af 100 kr. Masken er god, hvis du skal sove om dagen eller bliver generet af lys.

Hvis du ikke har problemer med at falde i søvn, men vågner midt om natten, sætter du bare et SuperSleep plaster på, og du vil igen mærke, at søvnen kommer efter 10-15 minutter og du sover godt.

Brugerne fortæller

De sorte rande forsvandt

Jeg er sygeplejerske og har meget skiftende arbejdstider, og i perioder arbejder jeg om natten. Jeg har egentlig altid været glad for de skiftende tider, men jeg havde store problemer med at få sovet igennem, så jeg følte det begyndte at gå ud over mit helbred. Det var som om min krop ikke kunne omstille sig til at sove på skiftende tidspunkter. Allerede da jeg havde sovet med SuperSleep første gang, kunne jeg mærke en forskel. Jeg faldt nemt i søvn, og da jeg vågnede efter 7,5 time, følte jeg mig dejlig udhvilet. Det er utroligt, så meget overskud jeg har fået, efter jeg er begyndt at sove ordentligt. Jeg føler mig meget yngre, og jeg ser betydeligt mere frisk ud. Min ansigtshud er ikke mere grå, og poserne under øjnene er væk. Mette M. 32.

Prøv SuperSleep og bliv en af vores mange tilfredse kunder
Bestil nu – kun 29,50 kr.